Σας καλωσορίζουμε στο blog του Σχολείου μας.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Θεματικό πάρκο στην Πάτρα για τα μυθικά πλάσματα

Σε ένα χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών παρουσιάζονται εντυπωσιακά εκθέματα...του θεματικού πάρκου που θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του, το επόμενο 15/ήμερο

Μοντέλα μυθικών τεράτων σε φυσικό μέγεθος, τα οποία «ζωντανεύουν» μπροστά στον θεατή σε μια έκθεση που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες, αλλά και μαθητές σχολείων από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Μετά από έρευνα και επιστημονική κατάρτιση για την μορφή των τεράτων της αρχαιότητας, θα μπορεί κανείς να μάθει μέσα σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο για τους κένταυρους, τον Πήγασο και όλα τα υπόλοιπα μυθικά πλάσματα.

Μια πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, έκθεση που θα πλαισιώνεται από δράσεις και βιωματικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες!
Οι μαθητές ή οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επισκεφθεί το θεματικό πάρκο θα έχει την δυνατότητα να ξεναγηθεί στον χώρο και στο τέλος να παίξει με τα... τέρατα.

Παζλ, ένας λαβύρινθος, ζωγραφική και πολλά ακόμα περιμένουν τους επισκέπτες. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και σε πραγματική μορφή, οι θεατές θα ψυχαγωγηθούν και θα διασκεδάσουν.

Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε αυτούς που επισκέπτονται την Πάτρα να δουν κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Μάλιστα στόχος είναι, όλη η περιοχή να αναβαθμιστεί με ένα ακόμα πάρκο, ακριβώς δίπλα, με θέμα τους «Θεούς του Ολύμπου».

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και την ημερομηνία των εγκαινίων!

Πηγή:http://www.patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα, χωρίς να προσβάλλετε.